Președinta Maia Sandu a participat la deschiderea Pavilionului American, în cadrul Mediacor

Șefa statului a participat joi la deschiderea Pavilionului American în cadrul Mediacor, la Universitatea de Stat din Moldova, unde industriile creative din țara noastră vor avea un nou...

Șefa statului a participat joi la deschiderea Pavilionului American în cadrul Mediacor, la Universitatea de Stat din Moldova, unde industriile creative din țara noastră vor avea un nou spațiu de dezvoltare.

„Este încurajator să văd că, în țara noastră, profesiile viitorului capătă tot mai mult teren. Avem nevoie de cât mai multe centre de inovații, așa cum sunt Mediacor, Artcor, Tekwill, Clasa Viitorului și altele. Crearea acestor centre înseamnă șansa de realizare a unor tineri talentați aici, acasă, înseamnă șansa de a ne sincroniza cu ceea ce se întâmplă în lume”, a declarat șefa statului.

Președinta Maia Sandu a mulțumit guvernelor SUA, Suediei și al Marii Britanii pentru investiția în acest centru și i-a felicitat pe studenții de la Universitatea de Stat care vor beneficia de acest proiect, împreună cu tinerii din alte instituții de învățământ.

In this article