Ion Ceban este un om politic pro-UE? Ceban: Ion Ceban este un politician pro European pentru face ca lucrurile pro Europene să se întâmple acasă

Primarul general Ion Ceban se declară un primar și un om politic pro-UE, atât el, cât și partidul pe care îl va înregistra în curând. Declarațiile au fost...

Primarul general Ion Ceban se declară un primar și un om politic pro-UE, atât el, cât și partidul pe care îl va înregistra în curând. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

 

„Din acest proiect face parte o echipă foarte mare. Eu sunt surprins de numărul foarte mare de oameni care vor să adere la formațiune. Acum colectăm semnăturile ca să înregistrăm formațiunea politică. Nu ne-am așteptat că în diferite segmente o să fie atât de mulți oameni.

Nu vă știu la ce vă așteptați. La vedete care s-au perindat pe la televizor și prin politicul moldovenesc? Nu vreau să par modest, dar practic nu avem. În scurt timp o să fie anunțată și data congresului și probabil o să poată vedea fiecare.

Ion Ceban s-a referit și la sursele de finanțare pe care se va baza viitorul partid. Edilul afirmă că înfăptuirea partidului nu a constituit niciun leu. „Sunt câteva forme de finanțare a partidului. Una este din cotizații. Cealaltă este din donații. Toate aceste lucruri sunt declarate în conformitate cu legea”, a declarat Ceban.

Întrebat dacă Ion Ceban este un politician pro-UE, edilul a declarat că „Eu am preluat una dintre cele mai corupte instituții din țară. Astăzi Primăria Chișinău intră în nr. 1 cea mai transparentă instituție. Sunt proceduri pe care Guvernul le discută, dar noi deja le avem implementate. Ion Ceban este un politician pro European pentru face ca lucrurile pro Europene să se întâmple acasă. Haideți să ne uităm foarte simplu care sunt pilonii care stau la baza UE.”, a subliniat Ceban.

In this article