Președinta Maia Sandu a discutat cu rectori ai universităților și cu reprezentanți ai organizațiilor de tineret despre viitorul european al tinerilor

Șefa statului a discutat astăzi cu rectori ai universităților și cu câteva organizații de tineret despre necesitatea consolidării sprijinului pentru calea europeană a țării noastre și pentru viitorul...

Șefa statului a discutat astăzi cu rectori ai universităților și cu câteva organizații de tineret despre necesitatea consolidării sprijinului pentru calea europeană a țării noastre și pentru viitorul european al tinerilor noștri. 

Președinta Maia Sandu a subliniat că pentru a avansa pe drumul european este nevoie de unirea tuturor forțelor pro-europene. Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai, în centrul capitalei, este locul unde vocea lor poate fi auzită.

Tinerii Moldovei merită să aibă aici, acasă, oportunități de a învăța și de a se dezvolta pe potriva celor oferite de universitățile din UE. Viitorul tinerilor noștri, viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană.

In this article