Postere motivaționale pentru alegerile locale, create de tinerii artiști la VotART

Astăzi, 13 septembrie, a început Atelierul de creație în domeniul electoral VotART. Evenimentul este dedicat tinerilor și tinerelor talentați/talentate în desen sau ilustrare grafică, care vor participa la...

Astăzi, 13 septembrie, a început Atelierul de creație în domeniul electoral VotART. Evenimentul este dedicat tinerilor și tinerelor talentați/talentate în desen sau ilustrare grafică, care vor participa la VotART creând postere motivaționale pentru alegerile din 20 octombrie. Printre participanți sunt elevi din localități rurale, precum și artiști grafici cu experiență, transmite Breaking News.

Tinerii vor avea la dispoziție două zile de lucru și vor munci în echipe a câte două persoane. Duminică, 15 septembrie, de Ziua Internațională a Democrației, juriul va alege cele mai motivaționale 3 postere, iar echipele câștigătoare se vor alege cu premii:

Premiul I și II – Ceasuri smar

Premiul III – Căști audio wireless

Ceilalți participanți vor avea un premiu de consolare.

Cele trei postere motivaționale vor ajunge la secțiile de votare din localitățile Republicii Moldova, în cadrul scrutinului din octombrie 2019. De asemenea, mai multe postere vor face parte dintr-o expoziție publică organizată în Parcul „Ștefan cel Mare și la Centrul comercial MallDova.

 

In this article


Join the Conversation