Polițiștii de frontieră mai abili în mânuirea armelor

37 de polițiști de frontieră au primit certificate de absolvire a unui curs de pregătire a formatorilor în domeniul instrucției tragerii. Ceremonia a marcat finalizarea unui training de...

37 de polițiști de frontieră au primit certificate de absolvire a unui curs de pregătire a formatorilor în domeniul instrucției tragerii. Ceremonia a marcat finalizarea unui training de 10 zile, timp în care angajații Poliției de Frontieră au reușit să cunoască îndeaproape practica Poliției turce în mânuirea armei, dar și să-și îmbunătățească capacitățile de folosire a armamentului. Ulterior, participanții vor transmite din priceperea și experiența dobândită colegilor de serviciu, transmite Breaking News.

Pe parcursul ședințelor de instruire, polițiștii de frontieră au studiat tehnicile de trageri din pistol și AK-47, tehnicile de deplasare cu arma, diferite poziții de tragere, metode de reîncărcare rapidă etc. Mai mult că orele practice s-au desfășurat nu doar pe timp de zi, dar și pe timp de noapte, astfel cei 37 de participanți și-au putut spori abilitățile și tehnicile de intervenție cu arma în diferite situații și perioade de timp.

Cursul de pregătire a formatorilor în domeniul instrucției tragerii a avut loc în incinta Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei, fiind organizat de către Ministerul Afacerilor Interne al RM în parteneriat cu autoritățile de drept din Turcia.

In this article


Join the Conversation