Poliția este în alertă din cauza “tricourilor albe

Tricouri cu inscripția JOS și hashtag-ul #maikajos au apărut în diferite părți ale orașului Basarabeasca: pe sârmele de rufe din curți, pe balcoanele locuitorilor din blocuri, pe terenurile...

Tricouri cu inscripția JOS și hashtag-ul #maikajos au apărut în diferite părți ale orașului Basarabeasca: pe sârmele de rufe din curți, pe balcoanele locuitorilor din blocuri, pe terenurile de sport și pe garduri.

Comisarul raional de poliție din Basarabeasca, Iurii Barsuk, a alertat poliția și a trimis polițiștii să lupte împotriva “tricourilor albe”. Patrule de poliție au parcurs orașul și au îndepărtat tricourile agățate. Așadar, dacă vreunul dintre locuitori are haine lipsă, poate scrie o declarație la comisarul de poliție din Basarab, Iurii Barsuk. Potrivit martorilor oculari, tricourile au fost distruse de polițiști în apropierea gării și a autogării.

Campania #maikajos a devenit deja virală și a cuprins mai multe localități din Moldova. Mai mult, acțiunea a depășit deja granițele Moldovei, iar “tricourile albe” au fost remarcate și la Londra. După cum scriu oamenii obișnuiți pe internet, “tricourile albe” au devenit un simbol al dezacordului cetățenilor moldoveni cu politica Maiei Sandu.

Sursa: kp.md

In this article