Dintr-un centru total pentru refugiați, Modexpo a revenit la expoziții

Dintr-un centru total pentru refugiați, Modexpo a revenit la expoziții. Edilul Ion Ceban spune că se bucură că această locație a revenit în postura pentru care a fost...

Dintr-un centru total pentru refugiați, Modexpo a revenit la expoziții. Edilul Ion Ceban spune că se bucură că această locație a revenit în postura pentru care a fost predestinat.

„Acum câteva luni, acest centru era hub pentru refugiații care și-au găsit adăpost și am retrăit astăzi acele emoții. Astăzi am fost la Expoziția „Fabricat în Moldova-2023″, care se desfășoară la Chișinău în perioada 1-5 februarie, unde sunt expuse produsele și serviciile a peste 300 de antreprenori din țara noastră.

Mulțumesc Camerei de Comerț și Industrie pentru organizare și pentru invitația ca Primăria Chișinău să fie partener. Astfel de evenimente promovează și susțin antreprenorii și producătorii autohtoni, iar cetățenii au posibilitatea să facă cunoștință cu produsele locale.

Primăria Chișinău organizează periodic expoziții tematice cu participarea producătorilor autohtoni. La fel, am elaborat un calendar de târguri pentru anul 2023.

Este nevoie ca autoritățile centrale și locale să susțină antreprenorii, producătorii autohtoni ca să fie promovate produsele competitive pe piața internă și externă, să atragă investiții, să fie intensificat dialogul public-privat”, a declarat Ceban.

La eveniment, cu suportul primăriei Chișinău, a fost amenajat spațiu suplimentar – 15 corturi pentru antreprenorii din Republica Moldova din diverse raioane, precum și a fost pus la dispoziție transport public gratuit pentru vizitatorii expoziției.

„Mă bucur că sunt organizate astfel de evenimente și ne vom implica la susținerea tuturor ideilor pentru oameni”, a declarat Ceban.

In this article