Ion Ceban cere demisia Guvernului: Își cresc buzunarele proprii și au devenit o turmă de incompetenți și lacomi

Primarul general Ion Ceban cere demisia Guvernului. Potrivit edilului, cei din acest Guvern, își fac doar interesele personale, își cresc buzunarele proprii și au devenit o turmă de...

Primarul general Ion Ceban cere demisia Guvernului. Potrivit edilului, cei din acest Guvern, își fac doar interesele personale, își cresc buzunarele proprii și au devenit o turmă de incompetenți și lacomi. Declarațiile primarului au fost făcute în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi dimineață, în contextul situației de la Apă Canal.

„Apă Canal a ajuns în datorii din cauza lor, deoarece s-a bătut la toate ușile și s-a preîntâmpinat depre aceste momente. Am tot discutat despre aceste probleme. Am transmis scrisori, demersuri, inclusiv CSS. Așa de proști de guvernare că nici măcar nu știți să calculați și veniți cu informații și date eronate, lăsați măcar un specialist să scrie, că sunteți penibili.
Apă Canal nu avea așa probleme acum câteva luni, până la scumpirile majore cu 700 procente la gaz, cu 300 de procente la electricitate. Și din câte vedem urmează 300% la căldură”, a declarat Ceban.

Primarul spune că Apă Canal nu lucrează pe aer și trebuie cumva să își acopere cheltuielile. „Avem cea mai ieftină apă din țară și cea mai ieftină apă din toate țările Europene. Nu poate să fie așa acest lucru și să aveți randament, să vreți calitate și ca lucrurile să fie bine”, a conchis Ceban.

In this article