Peste 300 de milioane de lei pentru repararea drumurilor și reabilitarea parcurilor din Chișinău

În acest an vor fi alocate peste 300 de milioane de lei lei pentru reabilitatea drumurilor și parcurilor din Capitală. Despre aceasta au discutat, vineri, președintele țării, Igor...

În acest an vor fi alocate peste 300 de milioane de lei lei pentru reabilitatea drumurilor și parcurilor din Capitală. Despre aceasta au discutat, vineri, președintele țării, Igor Dodon și primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, transmite Breaking News.

Cei doi au vorbit și subiecte ce țin de realizarea proiectelor investiționale. Ceban l-a informat pe șeful statului despre continuarea procesului de evacuare a obiectelor neautorizate. Astfel, pînă în prezent, 256 de gherete care activau ilegal au fost evacuate și 452 de panouri publicitare stradale amplasate ilegal, au fost demontate.

De asemenea, au discutat despre sistemul social în municipiul Chișinău. În acest sens, președintele Igor Dodon a subliniat că trebuie să fie întreprinse toate măsurile necesare pentru a nu admite creșterea tarifelor.

In this article


Join the Conversation