Pe anumite străzi din centrul capitalei vor fi limitări de circulație, în legătură cu vizita unei delegații oficiale

Pe mai multe străzi din centrul Chișinăului, la solicitarea Serviciului de Protecție și Pază de Stat, va fi limitată circulația în perioada 28 februarie – 2 martie. Demersul...

Pe mai multe străzi din centrul Chișinăului, la solicitarea Serviciului de Protecție și Pază de Stat, va fi limitată circulația în perioada 28 februarie – 2 martie. Demersul SPPS, prin care se mai solicită și interzicerea temporară a organizării manifestărilor și a lucrărilor de reparație a drumurilor, a fost expediat Primăriei Chișinău, care, conform legislației, la cererea SPPS a emis o dispoziție în acest sens.

Limitările de circulație au fost instituite în contextul vizitei la Chișinău a președintelui Greciei. Așadar, de astăzi și până joi, 2 martie, va fi limitat temporar accesul vehiculelor și al cetățenilor pe bulevardul Ștefan cel Mare, inclusiv în zona Pieței Marii Adunări Naționale, și pe mai multe porțiuni de pe străzile Bodoni, Pușkin, București, Columna, Alexei Mateevici, Eugen Doga, 31 August 1989, Al. Cel Bun etc.

Primăria Chișinău solicită Inspectoratului General al Poliției și Direcției de poliție a municipiului Chișinău să asigure ordinea publică și să fluidizeze traficul, pentru a evita blocajele de circulație pe teritoriul orașului.

In this article