Marina Tauber: Poliția apără regimul Maiei Sandu și primarul capitalei de poporul sărăcit

Toate forțele poliției au fost mobilizate astăzi de regimul Maiei Sandu, pentru a zădărnici mitingul pașnic organizat de Mișcarea Pentru Popor. Zeci de mii de oameni au fost...

Toate forțele poliției au fost mobilizate astăzi de regimul Maiei Sandu, pentru a zădărnici mitingul pașnic organizat de Mișcarea Pentru Popor. Zeci de mii de oameni au fost blocați pe traseele naționale, în autobuze și microbuze, iar cei care au reușit să ajungă în capitală s-au ciocnit de cordoanele poliției și carabinierilor.

Reprezentantul Mișcării Pentru Popor, vicepreședintele Partidului ȘOR”, Marina Tauber, a declarat că guvernarea a scos forțele cu destinație specială pentru a se apăra pe sine și pe primarul Ion Ceban de poporul sărăcit. „În fiecare zi, guvernarea demonstrează că nu este de partea poporului. Ei ne încalcă toate drepturile. Maia Sandu și PAS vor război, vor sânge. Pe ei nu-i interesează ce se întâmplă cu poporul. Au bani pentru înarmare, iar pentru compensații nu au bani. În toate aceste abuzuri, guvernarea este ajutată de Ion Ceban, primarul capitalei, care de fiecare dată încearcă să împiedice buna desfășurare a manifestațiilor noastre”, a subliniat Marina Tauber.

In this article