Patru copii au murit din cauza unei provocări de pe Tik Tok

Patru copii au murit într-un accident de mașină, în New York, după ce ar fi furat autovehiculul pentru a participa la o provocare de pe Tik Tok. În...

Patru copii au murit într-un accident de mașină, în New York, după ce ar fi furat autovehiculul pentru a participa la o provocare de pe Tik Tok.

În total, șase adolescenți se aflau în autoturismul Kia, care fusese raportat ca furat, conform poliției din orașul american Buffalo, citată de NYpost.

În urma impactului, toți cei cinci pasageri au fost proiectați afară din mașină, iar patru dintre ei, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au murit. Al cincilea pasager a fost internat la terapie intensivă, iar șoferul în vârstă de 16 ani a primit îngrijiri medicale și ulterior a fost externat.

Printre victime se numără și o tânără de 14 ani, care tocmai născuse o fetiță. Potrivit polițiștilor, cei șase ar fi participat la o provocare de pe Tik Tok, numită „Kia challenge”, care încurajează utilizatorii să spargă mașini cu ajutorul unui încărcător de telefon.

Un astfel de filmuleț, postat în vară, arată cum poți porni o Kia sau un Hyundai folosind un cablu USB și o șurubelniță.

 

In this article