Un bărbat și-a împins soția însărcinată de pe o stâncă

Un bărbat din Turcia și-a împins soția însărcinată de pe o stâncă pentru a putea beneficia de polița de asigurare. El a fost condamnat la închisoare pe viață....

Un bărbat din Turcia și-a împins soția însărcinată de pe o stâncă pentru a putea beneficia de polița de asigurare. El a fost condamnat la închisoare pe viață.

Crima s-a petrecut în iunie 2018, iar sentința a fost dată acum, scrie New York Post.

Acum mai bine de patru ani, Hakan Aysal, în vârstă de 41 de ani, și-a împins soția, pe Semra Aysal, în vârstă de 32 de ani, de pe o stâncă într-o zonă turistică din sudul Turciei. Știa că femeia se temea de înălțime, dar a atras-o pe marginea stâncii de 304  metri sub pretextul unui selfie, iar apoi a împins-o.

Imediat după moartea ei, el a pretins poliția de asigurare de viață pe numele ei, în valoare de 39.000 de dolari.

Aysal a fost găsit vinovat de această crimă, deși și-a susținut nevinovăția: „După ce a făcut o fotografie, soția mea a pus telefonul în geantă. Mai târziu, m-a rugat să-i dau telefonul. M-am ridicat și apoi am auzit-o pe soția mea țipând în spatele meu. Când m-am întors, ea nu era mai acolo. Nu mi-am împins soția.

” În timpul audierii din această săptămână, instanța a respins cererea bărbatului care a invocat un moment de nebunie. El a încercat să demonstreze că a avut o tulburare mintală, dar legiștii l-au contrazis, așa că și judecătorii au respins această solicitare. Marți, criminalul a fost condamnat la 30 de ani de închisoare.

Anchetatorii au început să aibă suspiciuni cu privire la contextul în care Semra Aysal a căzut de pe stâncă după ce un  martor, care era în zonă cu familia, a surprins într-un video ultimele imagini cu femeia în viață.

„M-am oprit acolo pentru a vedea priveliștea Golfului Kabak împreună cu familia mea. Fiica mea filma priveliștea cu telefonul meu și cuplul Aysal a coborât panta în acel moment. Chiar am glumit: „Fie bărbatul acesta va arunca femeia, fie femeia va arunca bărbatul”, a povestit la audieri Recep Sahin.

Un alt martor a spus că Aysal părea neobișnuit de calm după incident: „Conduceam în zonă, când am văzut că cineva îmi făcea semn cu mâna și m-am oprit. Hakan a venit și a spus că soția lui a căzut pe stâncă. Am coborât imediat din mașină și am început să o căutăm, dar din zona unde eram noi nu am văzut-o. Am încercat să ne apropiem de margine pentru a vedea mai bine. Hakan nu a venit cu noi când am coborât. Am stat acolo până la sosirea jandarmeriei. Hakan era foarte nepăsător și calm. Nu se purta ca un bărbat a cărui soție tocmai căzuse de pe o stâncă.

” Aysal era singurul beneficiar al asigurării pe numele soției sale, dar nu a putut încasa banii după ce poliția a anunțat o anchetă cu privire la moartea femeii.

Fratele mai mare al victimei, Naim Yolcu, a declarat ulterior: „Când ne-am dus la Institutul de Medicină Legală să luăm cadavrul, Hakan stătea în mașină. Familia mea și cu mine am fost distruși, dar Hakan nici măcar nu părea trist. Sora mea a fost întotdeauna împotriva împrumuturilor. Cu toate acestea, după ce ea a murit, am aflat că a avut împrumuturi luate de Hakan în numele surorii mele.

In this article