Paștele Blajinilor: Transport gratuit asigurat de Primăria Chișinău pentru vizitatorii cimitirelor

Primăria Municipiului Chișinău amintește că, în contextul Sărbătorii Paștele Blajinilor, astăzi și mâine, toate serviciile municipale responsabile vor fi la muncă, în condițiile în care cimitirele din Capitală...

Primăria Municipiului Chișinău amintește că, în contextul Sărbătorii Paștele Blajinilor, astăzi și mâine, toate serviciile municipale responsabile vor fi la muncă, în condițiile în care cimitirele din Capitală vor fi vizitate de mii de oameni.

Astfel, toate unitățile de transport dedicate transportării pasagerilor spre și dinspre cimitire sunt pregătite, autobuzele rutei ,,D”, staționând deja în zona Circului.

Transportul spre cimitirul „Sfântul Lazăr” a fost programat să pornească la ora 07:00, program care a fost întrerupt din lipsa pasagerilor. Unitățile de transport vor începe a circula imediat ce vor fi solicitate de către locuitorii și oaspeții Capitalei.

După cum a anunțată anterior municipalitatea, astăzi și mâine, aproximativ 100 de autobuze și troleibuze vor fi scoase pe linie pentru a asigura transportarea spre cimitire a cetățenilor.

Pentru bună desfășurare a lucrurilor, Primăria Chișinău roagă repetat cetățenii să dea dovadă de înțelegere, să fie precauți și să lase curat atât în unitățile de transport, în apropierea și în interiorul cimitirelor.

In this article