Provocarea de pe TikTok: O tânără a fost luată la ochi de către oamenii legii, după ce a pozat goală în cimitir

O tânără a fost luată la ochi de către oamenii legii, după ce a postat pe rețele de socializare fotografii erotice printre cruci și morminte. „Sesiunea foto” a...

O tânără a fost luată la ochi de către oamenii legii, după ce a postat pe rețele de socializare fotografii erotice printre cruci și morminte.

„Sesiunea foto” a avut loc chiar în ziua de Paști, în Cimitirul Central din Chișinău.

Imaginile erotice cu tânăra care  a pozat în mod obscen și pervers, pe mai multe monumente și simboluri religioase, au fost făcute publice chiar de către protoganistă.

Imaginile au stârnit indignarea mai multor persoane care au alertat oamenii legii despre acest fapt.

Astfel, în urma acțiunilor întreprinse de către polițiști s-a dovedit că protagonista este Ecaterina Gogolev, o tânără de 21 de ani, domiciliată pe strada Andrei Doga din sectorul Rîșcani al capitalei. Dânsa a fost citată la poliție pentru a fi audiată pe marginea acestui caz.

Sursele pulsmedia.md susțin că tânăra le-a declarat oamenilor legii că a făcut acest lucru pentru bani, în urma unei provocări pe TikTok.

Aceasta s-a ales cu două procese verbale conform art. 54 alin. 5), Ofensa adusă sentimentelor religioase ale persoanelor fizice, profanarea obiectelor venerate de acestea, a localurilor, monumentelor, mormintelor, a simbolicii lor conceptual,  dar și în baza art. 354  Huliganism nu prea grav, din Codul Contravențional.

Pentru primul articol, tânăra riscă amendă de la 18 la 36 de unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore, iar pentru cel de-al doilea se poate alege cu amedă de la 6 la 30 de unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 la 60 de ore.

In this article