Deputatul Marina Tauber a primit Ordinul Prieteniei din partea președintelui rus Vladimir Putin

Deputatul din partea fracțiunii partidului „ȘOR” Marina Tauber a fost premiată la Moscova cu Ordinul Prieteniei. Distincția i-a fost înmânată de către președintele Dumei de Stat Veaceslav Volodin,...

Deputatul din partea fracțiunii partidului „ȘOR” Marina Tauber a fost premiată la Moscova cu Ordinul Prieteniei. Distincția i-a fost înmânată de către președintele Dumei de Stat Veaceslav Volodin, în baza unui decret semnat de șeful de stat al Federației Ruse Vladimir Putin.

Marina Tauber a fost decernată cu Ordinul Prieteniei în cadrul ședinței Consiliului Dumei de Stat. Secretarul executiv al blocului politic „Victorie” a mărturisit că a fost profund emoționată de acest gest cu o puternică încărcătură simbolică.

„Un eveniment marcant în viața mea, care ne responsabilizează și care confirmă încă o dată că Rusia nu a întors spatele țării noastre, chiar și după o serie de scandaluri și încercări ale autorităților oficiale de a rupe toate legăturile cu ea. Veaceslav Volodin, Președintele Dumei de Stat a Rusiei mi-a înmânat Ordinul Prieteniei la ordinul Președintelui Vladimir Putin. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea”, a declarat Marina Tauber.

Deputatul din partea fracțiunii partidului „ȘOR” susține că decernarea sa reprezintă un pas spre consolidarea relațiilor dintre Republica Moldova și Federația Rusă, în pofida tentativelor guvernării PAS de a distruge parteneriatul dintre țările noastre.

„Este o mare onoare pentru întregul bloc „Victorie” să servească cauza consolidării prieteniei și cooperării dintre cele două țări. Aș vrea să-mi exprim gratitudinea Liderului nostru Ilan Șor și întregii echipe a Blocului pentru sprijinul acordat. Ordinul pe care l-am primit astăzi este o evaluare a activității noastre comune, a luptei constante și a muncii în echipă. Unul dintre obiectivele activităților blocului „Victorie” este de a păstra și de a spori legăturile cu Rusia. Și lucrăm în mod activ în această direcție”, a mai spus Marina Tauber.

Deputatul parlamentului a participat la parada din Piața Roșie de la Moscova cu prilejul Zilei Victoriei, alături de liderul blocului politic „Victorie” Ilan Șor și Bașcanul Găgăuziei Evghenia Guțul.

In this article