Parcursul european al țării noastre și aprofundarea cooperării moldo-americane, discutate la Guvern de prim-ministrul Dorin Recean și ambasadorul Kent D. Logsdon

Prim-ministrul Dorin Recean a purtat un dialog cu ambasadorul Statelor Unite la Chișinău, Kent D. Logsdon. Oficialii s-au referit la situația curentă din țară și din regiune, exprimându-și...

Prim-ministrul Dorin Recean a purtat un dialog cu ambasadorul Statelor Unite la Chișinău, Kent D. Logsdon. Oficialii s-au referit la situația curentă din țară și din regiune, exprimându-și interesul pentru intensificarea cooperării moldo-americane pe un spectru larg de domenii, cum ar fi cel energetic, de securitate, infrastructură și economie.

Premierul Dorin Recean a enumerat prioritățile Guvernului, precum și eforturile susținute ale autorităților pentru a menține pacea și securitatea în țară. De asemenea, șeful Executivului a vorbit și despre aprofundarea Dialogului Strategic cu Statele Unite ale Americii.

Ambasadorul SUA la Chișinău, Kent D. Logsdon, a salutat învestirea în funcție a Guvernului condus de prim-ministrul Dorin Recean și a apreciat contribuția constantă a poporului american pentru cetățenii Republicii Moldova în promovarea democrației, bunăstării și, mai ales, în parcursul european al țării noastre.

 

In this article