Parcurile și zonele de agrement din municipiul Chișinău, salubrizate înaintea Sărbătorilor de Paști

Primăria Chișinău informează că, Î.M. Regia „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” a salubrizat toate parcurile și zonele de agrement din raza municipiului, pregătindu-le, astfel, pentru celebrarea Sărbătorilor...

Primăria Chișinău informează că, Î.M. Regia „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” a salubrizat toate parcurile și zonele de agrement din raza municipiului, pregătindu-le, astfel, pentru celebrarea Sărbătorilor Pascale.

Potrivit autorităților locale, în ultimele zile, în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” s-a efectuat amenajarea petelor floricole, prin plantarea florile anuale și multianuale, a fost cosită iarba, vopsite băncile și spălat mobilierul urban.

În același timp, muncitorii Întreprinderii Municipale au lucrat și pe bd. Renașterii Naționale, respectiv str. Doina din oraș, unde au amenajat rondurile florale, iar pe toate aliniamentele stradale au efectuat lucrări de întreținere a florilor plantate, de cosire a ierbii, de curățare sau refacere a coronamentului arborilor și de salubrizare.

Lucrări de salubrizare și amenajare a spațiilor publice municipale au fost efectuate și în alte zone ale orașului.

Totodată, în orele nocturne, în Capitală au fost efectuate lucrări de combatere chimică a dăunătorilor.

Primăria Chișinău menționează că, angajații Î.M. Regia „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” vor depune efort și în continuare pentru asigurarea curățeniei în parcurile și zonele de agrement municipale, prin oferirea obiectivă și în cel mai scurt timp a tuturor serviciilor necesare în acest sens.

Acțiunile de salubrizare a Capitalei, inclusiv a spațiilor verzi, au demarată odată cu lansarea campaniei municipale „Curățenia generală de primăvară”, care, în acest an, s-a desfășurat în perioada 4 martie – 3 mai.

In this article