Transport public extins și parcări gratuite de paști în Chișinău

De Paști, adică în zilele de 4, 5 și 6 mai, locuitorii și oaspeții Capitalei vor fi asigurați de către Primăria Municipiului Chișinău cu transport public în comun,...

De Paști, adică în zilele de 4, 5 și 6 mai, locuitorii și oaspeții Capitalei vor fi asigurați de către Primăria Municipiului Chișinău cu transport public în comun, conform unui program modificat.

Mai exact, Direcția Generală Mobilitate Urbană, în comun cu Î.M. „Parcul Urban de Autobuze” și Î.M. „Regia Transport Electric”, va organiza activitatea troleibuzelor și autobuzelor, după cum urmează:

Sâmbătă, 4 mai, regimul de activitate a rutelor de troleibuz nr. 2, 8, 10, 12, 22 și 25 și a rutelor de autobuz nr. 5 și nr. 26, va fi prelungit până duminică, 5 mai, ora 01:00, iar rutele de troleibuz nr. 8, 10, 12 și 22 vor circula pe tot parcursul nopții, cu un interval de 30 minute.

În următoarele două zile, adică pe 5 și 6 mai, transportul public din municipiul Chișinău va circula conform orarelor de duminică, cu modificări adiționale.

Pentru informații suplimentare, privind circulația transportului public municipal, cetățenii pot apela:
-Linia Fierbinte RTEC – 022 204 205;
-Dispeceratul PUA – 022 837 317.

Totodată, amintim că, pentru buna desfășurare a evenimentelor dedicate Nopții Învierii, Primăria Municipiului Chișinău a amenajat, în Piața Marii Adunări Naționale, și circa 70 de locuri publice de parcare.

Astfel, enoriașii, care vor participa la slujba din Noaptea Învierii de la Catedrala Metropolitană „Nașterea Domnului”, își vor putea parca, regulamentar, automobile în PMAN.

In this article