Oamenii sunt gata să scoată bani din buzunar pentru cărțile de joc PACE (FOTO)

Cărțile de joc cu membrii Partidului PACE pe ele, în care Gheorghe Cavcaliuc este as de carouri, au ajuns de vânzare în Piața Centrală din Chișinău. Mai mulți...

Cărțile de joc cu membrii Partidului PACE pe ele, în care Gheorghe Cavcaliuc este as de carouri, au ajuns de vânzare în Piața Centrală din Chișinău. Mai mulți locuitori ai Capitalei, care au mers la cumpărături în această dimineață, ne-au semnalat că setul de cărți de joc PACE se vinde cu 20 de lei și se găsesc moldoveni gata să dea bani pe ele.

”Un domn vindea cărți de joc la o tarabă, iar printre pachete se găseau vreo șase din cele cu Cavcaliuc pe ele”, ne-a scris un internaut.

Amintim că seturile de cărți de joc pe care au fost trecuți membrii Partidului PACE au provocat un interes sporit în toată țara. După ce pachetele respective au fost distribuite gratuit, mai mulți internauți au plasat pe rețele de socializare poze cum le folosesc pentru jocuri la piscină, într-un magazin alimentar, etc. Printre cei care le-au apreciat se numără și agitatorii lui Renato Usatîi, care au cerut cărți de joc de la activiștii PACE, spunând că se plictisesc în ultimele zile de campanie.

Oameni de diferite vârste au menționat că seturile de cărți PACE reprezintă cea mai originală metodă de promovare dintre toate care au existat până acum.

In this article