Igor Dodon: Gata, alegerile au trecut, am tras linia, s-au terminat războaiele

Să nu mai admitem crize politice în țară. Cetățenii așteaptă stabilitate. Cu acest mesaj a venit liderul PSRM, Igor Dodon, imediat după închiderea secțiilor de vot. “Le mulțumesc...

Să nu mai admitem crize politice în țară. Cetățenii așteaptă stabilitate. Cu acest mesaj a venit liderul PSRM, Igor Dodon, imediat după închiderea secțiilor de vot.

“Le mulțumesc cetățenilor pentru participarea activă. După atâtea discuții eu mă temeam că oamenii nu vor ieși la vot. Cetățenii Republicii Moldova au fost activi, chiar mai activi decât în turul 1 la prezidențiale, asta în condiții de vară și căldură.

Mulțumesc activiștilor noștri care au lucrat mult. Am avut o campanie activă, dinamică. Din calculele noastre avem și rezultate pe măsură, Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va ave un rezultat destul de bun.

Mulțumesc PCRM, cu care am creat o echipă și în mai puțin de două luni am reușit să muncim ca o echipă adevărată, unită. Sper și sunt sigur că de mâine, când vor rezultatele preliminare, vom munci împreună în Parlament.

Mesaj către toți deputații care vor primi mandatul din partea cetățenilor: nu trebuie să admitem alte crize politice. Oamenii au ieșit azi masiv la vot și au votat pentru noi. Oamenii asta așteaptă.

Gata, alegerile au trecut, am tras linia, s-a terminat cu războaiele”, a declarat Igor Dodon.

In this article