O tentativă de introducere a obiectelor și substanțelor interzise în penitenciare

O tentativă de introducere a obiectelor și substanțelor interzise în penitenciare a fost dejucată, azi, 31 ianuarie 2022, de către angajații Penitenciarului nr.13-Chișinău. În urma verificării minuțioase a...

O tentativă de introducere a obiectelor și substanțelor interzise în penitenciare a fost dejucată, azi, 31 ianuarie 2022, de către angajații Penitenciarului nr.13-Chișinău.
În urma verificării minuțioase a unui colet destinat unui deținut din Penitenciarul nr.13-Chișinău, angajații instituției au depistat și ridicat din două deodorante patru pachețele cu masă vegetală de proveniență necunoscută și o pastilă Subutex, iar într-un șampon o bancnotă de 100 euro.
 În pofida numeroaselor apeluri a Administrației Naționale a Penitenciarelor societății civile, cetățenii continuă să trimită colete cu conținut interzis persoanelor private de libertate.
 Facem apel către toți cetățenii, respectați legislația în vigoare, NU riscați cu propria libertate! Angajații sunt prudenți și acționează prompt pentru a nu admite încălcarea legislației în vigoare.
In this article