O să procedăm dur! Mesajul lui Igor Dodon pentru comercianții, care încearcă să facă bani pe seama epidemiei de coronavirus

Președintele Igor Dodon a vizitat, în această după amiază, spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorba”. Șeful statului a declarat că instituția este pregătită. “Am hotărât să merg la...

Președintele Igor Dodon a vizitat, în această după amiază, spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorba”. Șeful statului a declarat că instituția este pregătită.

“Am hotărât să merg la aeroport și la spital. Am fost la aeroport, unde a venit o cursă din Milano. Vreau să vă spun că nu este în creștere numărul moldovenilor, care vin din Italia sau din alte țări. La „Toma Ciorbă” sunt câteva zeci de locuri pregătite, totodată, am fost informat că în toate spitalele vor fi pregătite secții speciale”, a mai spus Igor Dodon.

Președintele a venit cu un mesaj dur pentru comercianții, care încearcă să facă bani din situația creată. „Celor, care încearcă să facă afacere pe nevoile oamenilor – o să ne ocupăm serios de acest lucru, nu încercați să faceți bani, o să procedăm dur”, a spus președintele.

Totodată, Igor Dodon a menționat că a primit mai multe mesaje de la cetățeni, care l-au întrebat dacă nu ar fi cazul să convoace Consiliul Suprem de Securitate în contextul situației create. „Am decis să verific personal ce se întâmplă, ca să înțeleg dacă este nevoie de convocat Consiliul Suprem de Securitate”, a explicat Igor Dodon.

In this article