O locomotivă s-a aprins din mers în apropierea gării feroviare din Ungheni

În seara zilei de 4 iulie pompierii IGSU au intervenit pentru a stinge o locomotivă cuprinsă de flăcări în municipiul Ungheni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat...

În seara zilei de 4 iulie pompierii IGSU au intervenit pentru a stinge o locomotivă cuprinsă de flăcări în municipiul Ungheni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:43.

Potrivit datelor înregistrate, cazul s-a produs pe terasamentul căii ferate în apropierea gării feroviare. Arderea s-a produs în timpul deplasării trenului de ruta Chișinău-Ungheni destinat pentru transportarea pasagerilor. Trenul se deplasa fără pasageri.

Pentru stingerea incendiului la fața locului au fost îndreptate 5 autospeciale de intervenție. Ajunși pompierii au depistat că arderea a afectat o locomotivă și un vagon.

Incendiu a fost localizat de către trenul de pompieri la ora 22:43, fiind lichidat la ora 23:03. În urma producerii incendiului focul a distrus 70% din suprafața locomotivei, un vagon pentru pasageri, dar și 20 m2 de vegetație uscată din preajma căii ferate, care a luat foc de la trenul afectat. Nici o persoană nu a avut de suferit.

Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 44 situații de risc.

In this article