O femeie și trei minori au primit arsuri din cauza unei deflagrații

În seara zilei de 9 iunie a avut loc o deflagrație în localitatea Pepeni a raionului Sîngerei, transmite Breaking News. Conform primelor cercetări, deflagraţia s-a produs într-o construcție...

În seara zilei de 9 iunie a avut loc o deflagrație în localitatea Pepeni a raionului Sîngerei, transmite Breaking News.

Conform primelor cercetări, deflagraţia s-a produs într-o construcție auxiliară cu suprafața de 40 m2 în urma unei scurgeri de gaze de la o butelie de tip propan – butan.

În urma exploziei au fost deteriorate 2 geamuri, ușa de la intrare și parțial tavanul. Din cauza deflagrației o femeie în vîrstă de 32 de ani care se afla în încăpere, dar și copii ei, minorii în vîrstă de de 7, 6 și 5 ani au primit diverse arsuri pe circa 15-30% din suprafața corpului, fiind preluați și transportați de Serviciul asistență medicală urgentă la spitalul raional Sîngerei în stare gravă dar stabilă.

În urma deflaragrației incendiul nu a avut loc. Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite de specialişti. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă atenţionează oamenii despre pericolul utilizării buteliilor de gaz. Pompierii îndeamnă oamenii să evite explotarea instalaţiilor neautorizate pentru a evita situaţiile de risc.

In this article


Join the Conversation