10 iunie, Ziua Poliției de Frontieră a Republicii Moldova

Stimaţi polițiști de frontieră, astăzi, 10 iunie, sărbătorim Ziua Poliției de Frontieră a Republicii Moldova. O zi deosebită pentru noi, cei care cu demnitate, curaj și responsabilitate asigurăm...

Stimaţi polițiști de frontieră, astăzi, 10 iunie, sărbătorim Ziua Poliției de Frontieră a Republicii Moldova. O zi deosebită pentru noi, cei care cu demnitate, curaj și responsabilitate asigurăm ordinea și liniștea la hotarele țării, transmite Breaking News.

Astăzi, se împlinesc 27 de ani de la crearea instituției de frontieră, timp în care Poliția de Frontieră a cunoscut modernizare și dezvoltare instituțională. Remarc cu satisfacție că progresele obținute de-a lungul timpului au fost posibile numai grație activității intense, profesionalismului, inteligenței și competenței dumneavoastră. În continuare, încurajez și susțin seriozitatea de care dați dovadă în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, asigurându-Vă de apreciere pentru tot ceea ce realizați.

Astăzi, aduc recunoștință deplină tuturor generațiilor ale Poliției de Frontieră și Vă mulțumesc pentru dăruirea de sine și consacrare la hotarele țării.

Vă urez un sincer La Mulți Ani, sănătate și putere de muncă!

Colegial, Fredolin Lecari, șeful Poliției de Frontieră.

In this article


Join the Conversation