O femeie și-a împușcat mortal fiul adoptiv, cu care avea o aventură

O femeie de 29 de ani este acuzată că și-a ucis fiul adoptiv, de 21 de ani, cu care avea o relație amoroasă ascunsă, după ce tânărul a vrut...

O femeie de 29 de ani este acuzată că și-a ucis fiul adoptiv, de 21 de ani, cu care avea o relație amoroasă ascunsă, după ce tânărul a vrut să pună stop legăturii lor.

Jessyka Barbosa Sampaio a fost arestată sub suspiciunea că l-a ucis pe Samuel Alves dos Reis Cavalcant, în vârstă de 21 de ani. Samuel locuia cu Jessyka, în vârstă de 29 de ani, și cu soțul ei de când avea 14 ani. Ofițerii au mers la casa familiei din Marab , Brazilia, și au găsit-o pe Jessyka lângă cadavrul lui Samuel. Acesta avea o rană prin împușcare în ceafă.

La început, Jessyka le-a spus polițiștilor că moartea sa a fost un accident și că pușca s-a descărcat în timp ce o manevra. Samuel părăsise casa părinților săi din Pacaj și se mutase în Marab în căutarea unei vieți mai bune când era doar un adolescent. Soțul lui Jessyka l-a luat în casă și i-a găsit de lucru la un magazin local de ceramică. Din noua sa casă, a păstrat legătura în mod regulat cu familia sa biologică.

Cadourile primite de Gabriela Firea de la Răsvan, omul căruia i-a dăruit un copil. Candidata PSD la Primăria Capitalei a intrat în căsnicia cu Florentin Pandele având o avere considerabilă.

În timpul anchetei, poliția a descoperit că Samuel și Jessyka aveau o relație. Ei cred că ea a devenit isterică după ce Samuel a spus că vrea să pună capăt relației și să se mute. În ziua în care trebuia să plece, ea l-ar fi împușcat în ceafă într-un act de răzbunare „Aveau o relație romantică și, în ziua în care victima urma să plece din casă, ea i-a luat viața cu un glonț în ceafă”,  a declarat detectivul Leandro Pontes, citat de The Mirror. Jessyka a fost arestată la domiciliul ei și a fost plasată în arest preventiv a doua zi (16 mai).

sursa

In this article