Blocul „ Victorie” i-a felicitat pe locuitorii din Bălți cu prilejul Zilei Orașului și i-a anunțat despre cadourile lor

Pe 22 mai, locuitorii din Bălți sărbătoresc Ziua orașului – orașul împlinește 603 ani. Liderul blocului politic „ Victorie”, Ilan Șor, i-a felicitat pe locuitori: „Am realizat deja...

Pe 22 mai, locuitorii din Bălți sărbătoresc Ziua orașului – orașul împlinește 603 ani. Liderul blocului politic „ Victorie”, Ilan Șor, i-a felicitat pe locuitori:

„Am realizat deja multe proiecte aici, și de fiecare dată ne încălzim sufletele la vederea fețelor fericite ale adulților și copiilor! Blocul nostru „ Victorie” este fericit să organizeze sărbători la Bălți, ajutăm veteranii, întotdeauna venim în întâmpinarea inițiativelor cetățenilor, avem multe tradiții bune comune”, a spus Ilan Șor.

Pentru capitala de nord, Blocul „ Victorie” a pregătit o serie de cadouri și surprize cu ocazia Zilei orașului. Primul este o mare sărbătoare de Ziua Internațională a Copilului. Aceasta se va desfășura în două etape. Pe 1 iunie, Blocul „ Victorie” îi așteaptă pe toți bălțenii în parcul OrheiLand, unde va fi organizat transport gratuit și tot ce este necesar pentru o călătorie confortabilă dus-întors. Intrarea este gratuită. Un program de neuitat îi așteaptă pe toți vizitatorii. Iar pe 2 iunie, copiii și adulții vor avea parte de o altă surpriză – o mare petrecere pentru copii, spectacol și concert în piața centrală din Bălți.

Cu toate acestea, atenția acordată Capitalei de Nord nu se oprește aici. Pe 2 iunie, în cadrul unui eveniment organizat pentru toți locuitorii din Bălți, Blocul „Victorie” va anunța și va arăta cadoul său pentru oraș! Deocamdată, până pe 2 iunie, membrii Blocului vor menține intriga.

Această decizie a fost anunțată de Marina Tauber și Alexandru Nesterovschi, deputați ai blocului „Victorie”, care au precizat că astăzi va avea loc un concert frumos în oraș, organizat de Primărie, aceștia însă, la rândul lor, îi vor bucura pe cetățenii din Bălți cu încă un eveniment frumos pentru oraș într-o zi specială pentru țara noastră – Ziua Copilului!

La mulți ani de Ziua Orașului pentru toți bălțenii! Noi vă iubim!

In this article