O femeie rănită într-un atentat cu bombă în Israel a murit după 22 de ani de comă

O femeie israeliană care a fost rănită într-un atentat cu bombă la Ierusalim în 2001 a fost înmormântată joi, după ce a petrecut 22 de ani în comă....

O femeie israeliană care a fost rănită într-un atentat cu bombă la Ierusalim în 2001 a fost înmormântată joi, după ce a petrecut 22 de ani în comă.

Hanna Nachenberg avea 31 de ani când a fost rănită într-un atentat sinucigaș cu bombă, la 9 august 2001, care a ucis 15 persoane, inclusiv 8 copii, și a rănit peste 120 de persoane în pizzeria Sbarro din Ierusalim.

Ea se afla de atunci în comă și urma să împlinească 53 de ani în iulie, potrivit tatălui ei intervievat de jurnaliștii de la Ynet. Hanna a murit miercuri seara la spitalul Ichilov din Tel Aviv.

„Fiica noastră a murit după 22 de ani de eroism”, a spus tatălui e.

Zeci de persoane au participat joi la înmormântarea ei, potrivit unor imagini difuzate de canalul public de televiziune Kan 11.

În 2017, Iordania a refuzat să extrădeze o femeie iordaniană acuzată de implicare în atac și aflată pe lista „celor mai căutați teroriști” de către FBI. Doi cetățeni americani au fost, de asemenea, uciși în atac.

In this article