Maia Sandu, către absolvenți: Viitorul vostru este plin de posibilități

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj către elevii care susțin, începând de astăzi, probele pentru examenul național de Bacalaureat. Șefa statului i-a încurajat pe...

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj către elevii care susțin, începând de astăzi, probele pentru examenul național de Bacalaureat.

Șefa statului i-a încurajat pe absolvenți, menționând că examenele de absolvire sunt o oportunitate să-și demonstreze adevăratul potențial, transmite Știri.md.

„Dragi absolvenți,

Ați parcurs cu succes un traseu plin de descoperiri în gimnaziu, liceu, școală profesională sau colegiu. Azi vă pregătiți de examene și sunteți copleșiți de emoții și griji. Examenele de absolvire sunt o oportunitate de a vă demonstra adevăratul potențial și un punct de control în călătoria voastră de învățare pe tot parcursul vieții. Dacă ați legat prietenie cu cartea, munca și disciplina, cu certitudine dețineți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela la aceste examene. Vă încurajez să rămâneți calmi și încrezători. Indiferent de rezultat, viitorul fiecăruia dintre voi este plin de posibilități nenumărate.

Vă urez succes!”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

In this article