O femeie din raionul Orhei a murit după ce un zid de beton a căzut peste ea

O femeie de 68 de ani din Bulăiești a decedat duminică, 15 martie după ce peste ea a căzut zidul unei construcții părăsite. Potrivit informațiilor oferite de maiorul...

O femeie de 68 de ani din Bulăiești a decedat duminică, 15 martie după ce peste ea a căzut zidul unei construcții părăsite.

Potrivit informațiilor oferite de maiorul Afanasie Stici, din cadrul Direcției Situații Excepționale Orhei, salvatorii au fost alertați despre acest caz în seara zilei de ieri, în urma apelului parvenit de la rudele femeii care au găsit-o printre dărâmături.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale , câte una din Orhei și Susleni și echipa de pompieri sub conducerea șefului de gardă Panteleimon Calugher. Salvatorii au extras cadavrul femeii, blocat sub rămășițele zidului unei case pe jumătate demolate.

Potrivit lui Afanasie Stici se presupune că femeia, care locuia în preajmă ar fi intrat în casa părăsită pentru a căuta ceva trebuincios în gospodărie, deoarece avea pe mâini mănuși de construcție. Din motive necunoscute peste victimă s-a prăbușit peretele construcției avariate, totuși toate circumstanțele accidentului rămân a fi stabilite de organele de drept.

In this article