O familie din Moldova implicată într-un grav accident rutier în Cehia: Doi morți și trei răniți, inclusiv un copil

Potrivit informațiilor din presa străină, un tragic accident a avut loc în regiunea Svitav din Cehia în data de 15 octombrie. O familie din Republica Moldova se afla...

Potrivit informațiilor din presa străină, un tragic accident a avut loc în regiunea Svitav din Cehia în data de 15 octombrie. O familie din Republica Moldova se afla într-o mașină atunci când s-au ciocnit cu un camion.

Accidentul a dus la pierderea a doi membri ai familiei, originari din Soroca, în vârstă de 52 și 76 de ani, iar alte trei persoane, printre care și un copil, au suferit răni variate. Serviciul Aerian de Salvare a fost chemat pentru a transporta copilul la Spitalul Universitar din Hradec Králové.

Potrivit informațiilor apărute în presa locală, cei cinci membri ai familiei se întorceau de la nunta unor rude. Prietenii familiei fac un apel la toți cei cu inimă mare pentru a contribui financiar și a ajuta la repatrierea celor decedați, Vitalie Cornei și Elena Asaula. Donațiile pot fi făcute la următorul cont bancar:

BC „Moldindconbank” S.A.
BIC:MOLDMD2X IBAN: MD25MLO22590000000032438
Nume beneficiar: Rotundu Natalia
Număr de cont: 5188 9403 2552 7596

In this article