O delegație din Sankt Petersburg, în vizită la Primăria Chișinău

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a primit miercuri în vizită la Primărie o delegație din orașul Sankt Petersburg, Federația Rusă. Reprezentanți din cadrul executivului orașului Sankt...

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a primit miercuri în vizită la Primărie o delegație din orașul Sankt Petersburg, Federația Rusă.

Reprezentanți din cadrul executivului orașului Sankt Petersburg se află în perioada 12-14 februarie, la Chișinău, pentru a acorda suport și schimb de bune practici municipalității în dezvoltarea proiectelor de modernizare a capitalei.
Pe parcursul celor două zile, delegația din Sankt Petersburg vor vizita mai multe întreprinderi și obiective strategice din Chişinău, care urmează a fi modernizate în complexitate.
Ion Ceban și-a exprimat speranța că întâlnirea va pune bazele unor colaborări din care să obțină beneficii municipiul Chișinău. ,,Apreciem susținerea din partea regiunii Sankt Petersburg și credem că experiența lor și suportul pe care vor decide să ni-l ofere va fi util, pentru că avem o listă de proiecte care necesită a fi dezvoltate și implementate”, a subliniat edilul capitalei

In this article


Join the Conversation