O companie aeriană din Turcia lansează mai multe zboruri spre R. Moldova

Din 5 mai 2024, compania low-cost din Turcia, Pegasus Airlines, își mărește frecvența zborurilor regulate spre Chișinău. Anunțul a fost făcut de Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii şi Dezvoltării...

Din 5 mai 2024, compania low-cost din Turcia, Pegasus Airlines, își mărește frecvența zborurilor regulate spre Chișinău. Anunțul a fost făcut de Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale din R. Moldova.

„Încheiem săptămâna cu vești bune! De pe 5 mai, Pegasus Airlines, companie low-cost din Turcia mărește frecvența zborurilor regulate spre Chișinău, iar noile rute vor fi operate în fiecare miercuri și duminică de pe și spre Aeroportul Sabiha Gokcen din Istanbul”, a scris Spînu pe Facebook.

Aeroportul Sabiha Gokcen din Istanbul este considerat un nod important low cost atât pentru zborurile spre Europa, cât și pentru cele spre Asia.

Anterior, mai multe companii aeriene au anunțat că vor efectua zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Printre acestea se numără Wizz Air, Lufthansa, IsrAir, Aegean Airlines.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article