O celulă de criză va fi constituită pe lângă Primărie

Pe lângă Primăria capitalei urmează să fie constituită o celulă de criză. Cu o dispoziție în acest vine primarul capitalei, Ion Ceban, ca urmare a cazului de aseară...

Pe lângă Primăria capitalei urmează să fie constituită o celulă de criză. Cu o dispoziție în acest vine primarul capitalei, Ion Ceban, ca urmare a cazului de aseară din capitală, când dintr-un apartament a fost evacuată o butelie de gaz, transmite IPN.

„Astăzi, la prima oră am avut o ședință operativă cu responsabilii serviciului situațiilor excepționale în legătură cu cazul de ieri seara, unde în apartamentul unui bloc de locuit din sectorul Botanica a fost depistat o butelie de gaze, iar locatarii au fost evacuați. Am cerut maximă responsabilitate și am dispus să fie luate sub control asemenea situații, iar blocurile să fie verificate, pentru a nu avea cazuri tragice similare celui din sectorul Râșcani”, a declarat edilul, citat într-un comunicat de presă al Primăriei.

Potrivit lui Ion Ceban, celula de criză care urmează să fie creată va avea sarcina să reacționeze prompt în orice situație de risc sau criză.

 

In this article


Join the Conversation