Ninsori și vânt puternic în Chișinău: Serviciile municipale activează în condiții dificile

Echipele serviciilor Primăriei Chișinău intervin în continuu pe străzile Capitalei. Din cauza ninsorii și viscolului, care nu contenesc nici la această oră, drumarii și unitățile de tehnică sunt...

Echipele serviciilor Primăriei Chișinău intervin în continuu pe străzile Capitalei. Din cauza ninsorii și viscolului, care nu contenesc nici la această oră, drumarii și unitățile de tehnică sunt nevoite să intervină constant, în special pe străzile magistrale și pe trotuare. Edilul Ion Ceban cheamă repetată locuitorii Capitalei să iasă la drum doar în caz de urgență și să evite parcările sub copaci.

”În Capitală ninge și este și vânt puternic. Rugăm să nu parcați sub copaci deoarece, mulți riscă să se rupă din cauza că au încă frunzele verzi. Serviciile intervin acum prioritar pe străzile magistrale. Pe unele străzi ale capitalei autospecialele intervin repetat pentru a fi curățată zăpada. Toate serviciile sunt în teren, dar aici, lucrează tot oameni. Rugăm cetățenii să fie înțelegători și precauți la drum”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

Amintim, codul portocaliu de ninsori și vânt puternic este valabil în Chișinău până la ora 20.00. Meteorologii au anunțat că în această noapte, temperaturile vor coborî până la minus 2 grade, așa că pe drumuri se va forma polei.

Primăria Capitalei anunță că, în caz de situații problematice, cetățenii pot apela la Dispeceratul central municipal: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

In this article