Monica Babuc: Ultimului Sunet a răsunat astăzi în școli

În toate școlile din țară vor suna astăzi clopoțeii pentru ultima dată în acest an. Totodată, cel mai emoționant moment va fi pentru acei elevi care părăsesc pentru...

În toate școlile din țară vor suna astăzi clopoțeii pentru ultima dată în acest an. Totodată, cel mai emoționant moment va fi pentru acei elevi care părăsesc pentru totdeauna băncile iubitei școli, transmite Breaking News

Dragi elevi, astăzi este o zi deosebită – ultimul sunet marchează încheierea anului școlar. Vă felicit pentru efortul academic, materializat în prețioase achiziții, abilități și atitudini, pe care vi le-ați dezvoltat în colaborare cu semenii și dascălii voștri. Am convingerea că acest an școlar a contribuit plenar la creșterea dvs. spirituală, motivându-vă să deveniți cetățeni responsabili ai Republicii Moldova, cu respect pentru sine și pentru ceilalți. Vă doresc să aveți o vacanță frumoasă alături de cei dragi, să reușiți să vă odihniți, dar și să faceți cât mai multe fapte bune și lecturi de calitate.

În mod deosebit, vreau să mă adresez absolvenților ciclurilor primar, gimnazial și liceal, cărora le urez mult succes, perseverență, încredere în forțele proprii și determinare în realizarea cu succes a propriului proiect de carieră.

Dragi părinți, vă felicit pentru că, fiind alături de copiii dvs., ați investit în viitorul țării noastre, ați susținut inițiativele lansate de MECC și ați manifestat spirit constructiv în raport cu demersul nostru de a crea o școală prietenoasă și pe placul copiilor.

Cadrelor didactice și manageriale le aduc cele mai sincere mulțumiri pentru dăruirea și abnegația demonstrată prin asigurarea unui proces educațional de calitate pe durata întregului an școlar. Doar ÎMPREUNĂ am reușit, dincolo de provocări și temeri, obiective ambițioase, dar, până la urmă, realizabile, a precizat Monica Babuc.

 

In this article


Join the Conversation