Moldconstruct și Moldenergy -2019, expoziție internațională organizată în Moldova

Secretarul de Stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, a participat la deschiderea expoziției internaționale „Moldconstruct-2019” – specializată în tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcții, și la expoziția...

Secretarul de Stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, a participat la deschiderea expoziției internaționale „Moldconstruct-2019” – specializată în tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcții, și la expoziția „Moldenergy-2019” – specializată în tehnologii de conservare a energiei, instalații termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiționare a aerului, transmite Breaking News.

În acest an, la expoziții participă circa 170 de întreprinderi și organizații din domeniul construcțiilor și din domeniul energetic.

„Moldconstruct” și „Moldenergy” sunt organizate anual de Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”, cu susținerea Ministerului Economiei şi Infrastructurii. La expozițiile din acest an și-au expus produsele companiile din șase țări: Republica Moldova, România, Germania, Rusia, Ucraina și Belarus.

In this article


Join the Conversation