Mitropolitul Vladimir al Moldovei a suferit o interventie chirurgicala, la Moscova

Mitropolitul Moldovei Vladimir, pe data de 20 martie, a suferit o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală într-o clinică specializată din Moscova, Federația Rusă. Mitropolia anunță că operația a...

Mitropolitul Moldovei Vladimir, pe data de 20 martie, a suferit o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală într-o clinică specializată din Moscova, Federația Rusă. Mitropolia anunță că operația a fost efectuată cu succes, iar starea sa de sănătate este în curs de monitorizare.

„În acest moment, ÎPS Mitropolit Vladimir dorește să transmită sincere mulțumiri celor care s-au rugat pentru sănătatea sa în această perioadă dificilă. În ciuda împrejurărilor, Întâistătătorul nostru rămâne plin de credință și speranță, simțindu-se susținut de rugăciunile și gândurile bune ale clerului și credincioșilor”, se arată în comunicatul emis de Mitropolia Moldovei.

De asemenea, se menționează că Mitropolitul Vladimir dorește să transmită părintești binecuvântări tuturor fiilor și fiicelor Bisericii Ortodoxe din Moldova. El apreciază profund sprijinul și solidaritatea manifestate în aceste momente deloc ușoare.

„În continuare, vă îndemnăm să rămânem uniți în rugăciune pentru însănătoșirea grabnică a Întâistătătorului nostru, ÎPS Mitropolit Vladimir. Fie ca rugăciunile noastre comune pentru Vlădica Vladimir să fie primite de Dumnezeu în această perioadă plină de provocări. Să ne rugăm împreună pentru sănătatea și puterea sa de a depăși această încercare cu tărie și credință”, se mai arată în comunicat.

 

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article