Ministrul Economiei a avut o întrevedere cu directorul general al Kaufland în Republica Moldova

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, a avut o întrevedere cu Marco Hößl, CEO Kaufland în România și Republica Moldova. Oficialii au discutat subiecte ce țin de eficientizarea...

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, a avut o întrevedere cu Marco Hößl, CEO Kaufland în România și Republica Moldova. Oficialii au discutat subiecte ce țin de eficientizarea legislației pentru mediul de afaceri, tehnologiile inovatoare în domeniul retail-ului, precum și certificarea GlobalGAP pentru producătorii locali, transmite Breaking News.

Directorul general l-a informat pe ministrul Brînzan despre construcția primelor magazine Kaufland, care sunt aproape de finalizare și se află în proces de amenajare.

Începând cu anul 2016, Kaufland a investit peste 85 de milioane de euro în dezvoltarea companiei din Republica Moldova. Mai mult, în planurile de extindere este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară precum și, construcția unui centru logistic propriu, în decursul următorilor 10 ani.

 

In this article


Join the Conversation