Ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova. Oficialii au discutat despre oportunitățile intensificării cooperării tehnice și financiare în domeniul...

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova. Oficialii au discutat despre oportunitățile intensificării cooperării tehnice și financiare în domeniul agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, transmite Breaking News.

Subiecte de discuție au constituit domeniile de gestiune a ministerului, asistența oferită de SUA țării noastre pentru sectorul agricol și dezvoltarea regională, inclusiv, au realizat o trecere în revistă a proiectelor, în acest sens. De asemenea, interlocutorii au făcut, un schimb de opinii privind reforma administrației publice centrale de specialitate, cu referire la impactul acesteia asupra ministerului.

La rândul său, Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Derek J. Hogan a reiterat disponibilitatea SUA de a intensifica cooperarea bilaterală și a oferi inclusiv asistență tehnică și financiară pe domeniile  de gestiune, precizând că: ”Sunt aici pentru că suntem dispuși să oferim asistență pentru dezvoltarea sectorului agricol, protecției mediului. Suntem gata să discutăm pe fiecare proiect unde spuneți că aveți nevoie de suport”.

In this article


Join the Conversation