Inaugurarea a 2 terenuri de minifotbal în Chișinău

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, a participat astăzi la inaugurarea a două terenuri  de minifotbal, nou-amenajate, din str. Academiei 9/1 și respectiv, din bd. Cuza-Vodă,...

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, a participat astăzi la inaugurarea a două terenuri  de minifotbal, nou-amenajate, din str. Academiei 9/1 și respectiv, din bd. Cuza-Vodă, 45/2, transmite Breaking News.

Terenurile sunt amplasate în preajma blocurilor de locuinţe din cartierul Telecentru și sectorul Botanica și au fost reabilitate pin intermediul Proiectului municipal de amenajare a terenurilor sportive, pentru anul 2019.

Terenurile reabilitate sunt finisate cu gazon artificial multisport sau suprafață moale solidă; au împrejmuire perimetrală a terenului cu stâlpi metalici și panouri de gard zincat, precum și instalații de iluminat nocturn.

Acestea sunt prevăzute pentru minifotbal și baschet, dar pot fi utilizate și pentru jocul de volei, la amplasarea unei plase.

La inaugurare de astăzi au fost prezenți mai mulți copii de la centrele comunitare pentru copii și tineri, sectorul Centru, care au fost implicați în diverse probe sportive de echipă.

 

 

In this article


Join the Conversation