Ministrul Agriculturii a întrunit în ședință șefii direcțiilor agricultură din toate raionele

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, a întrunit în ședință de cunoaștere șefii direcțiilor agricultură din toate raionale țării, pentru a discuta despre cooperarea APL cu MADRM, în...

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, a întrunit în ședință de cunoaștere șefii direcțiilor agricultură din toate raionale țării, pentru a discuta despre cooperarea APL cu MADRM, în special cu specialiștii în agricultură, despre suportul necesar pentru consolidarea capacităților acestora, precum și modalitățile de consolidare a cooperării cu producătorii agricoli, în vederea susținerii și dezvoltării sectorului, transmite Breaking News.

„Misiunea noastră este să facilităm crearea prețurilor competitive pentru produsele autohtone pe piața internă, cât și să oferim oportunități pentru accesarea piețelor noi. Astfel, trebuie să identificăm modalitățile de colaborare la nivel raional, regional pentru a susține producătorii agricoli să își vândă producția, iar fiecare specialist în agricultură din direcțiile raionale este de o mare valoare. Vom pleda pentru păstrarea acestor, consolidarea direcțiilor și perfecționarea cunoștințelor lor pentru a face față provocărilor de azi”.

 

 

In this article


Join the Conversation