Ministrul Afacerilor Externe a avut o întâlnire cu diaspora din Azerbaidjan

Susținerea cetățenilor Republicii Moldova, atât în ţară, cât și peste hotare rămâne unul din obiectivele prioritare de pe agenda Guvernului și a diplomației moldovenești. Declaraţia a fost făcută...

Susținerea cetățenilor Republicii Moldova, atât în ţară, cât și peste hotare rămâne unul din obiectivele prioritare de pe agenda Guvernului și a diplomației moldovenești. Declaraţia a fost făcută de către Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova la Baku, la întâlnirea cu reprezentanții diasporei moldovenești din Republica Azerbaidjan, transmite Breaking News cu referire la democracy.md.

În cadrul discuţiilor, Ministrul Tudor Ulianovschi a făcut o trecere în revistă a principalelor acțiuni întreprinse de Guvern în vederea reformării și modernizării țării, realizării proiectelor naționale, precum și a reconfirmat faptul că susținerea cetățenilor Republicii Moldova, atât în ţară, cât și peste hotare rămâne unul din obiectivele prioritare de pe agenda Guvernului și a diplomației moldovenești.

De asemenea, a fost menționată participarea activă a membrilor comunității moldovenești la evenimentele culturale desfășurate de Ambasadă, precum sărbătorirea Zilelor Culturii, a Mărțișorului, expozițiile de artă, prezentările peliculelor moldovenești la festivalurile filmului european, concertele și festivalurile muzicale cu participarea artiștilor moldoveni la Baku.

În acest context, Ministrul Tudor Ulianovschi a apreciat activitatea conaționalilor noştri în promovarea identității, a valorilor și tradițiilor naționale, menținerea unor relații strânse cu țara și promovarea imaginii pozitive a Republicii Moldova.

In this article


Join the Conversation