Ministerul Justiției dezminte informaţia publicată eronat de unele surse media

În vederea informării corecte şi obiective a opiniei publice Ministerul Justiției dezminte informaţia publicată eronat de unele surse media, precum că au avut loc demisii recente în Administrația...

În vederea informării corecte şi obiective a opiniei publice Ministerul Justiției dezminte informaţia publicată eronat de unele surse media, precum că au avut loc demisii recente în Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), transmite Breaking News.

De fapt, demisia din funcția de director interimar al ANP a avut loc în data de 16.11.2018, iar din funcția de director adjunct – în data de 16.05.2018.

Respectiv, informația difuzată de unele surse media precum că „Închisorile din Moldova au rămas fără șefi” sau „Directorul Administrației Penitenciarelor și adjunctul său și-au dat demisia” induce în eroare și trebuie rectificată.

De asemenea, Ministerul Justiției precizează că până la finalizarea concursului și numirea în funcție a noului director și director adjunct al ANP, interimatul funcției de director este asigurat de dl Serghei Demcenco, iar interimatul funcției de director adjunct îl asigură dl Viorel Perciun.

In this article


Join the Conversation