Mesajul lui Ion Ceban pentru Maia Sandu: E foarte trist când un președinte de țară dorește rău propriului popor!

Primarul Capitalei, Ion Ceban, este stupefiat de declarațiile șefului statului, Maia Sandu, care, potrivit edilului, fără nicio remușcare le sugerează colegilor din România să nu investească în municipiul...

Primarul Capitalei, Ion Ceban, este stupefiat de declarațiile șefului statului, Maia Sandu, care, potrivit edilului, fără nicio remușcare le sugerează colegilor din România să nu investească în municipiul Chișinău.

”Cât de tare trebuie să urăști Chișinăul, cât de tare trebuie să nu-ți iubești orașul, cât de tare trebuie să urăști chișinăuienii? Aici este, pur și simplu, la locul ei acea zicală: să moară capra vecinului! Să te duci peste Prut, să atenționezi primarii și președinții de consilii județene ca să nu investească în proiecte culturale, educaționale, de infrastructură, parcuri și scuaruri! Este trist când un președinte de țară dorește răul propriului popor. Vă mai aduc aminte când se bucurau că a căzut un stâlp, sunt inundații. Nu înțeleg ce fel de caractere sadice au acești oameni?”, a declarat primarul Ion Ceban.

Edilul este nedumerit de acțiunile guvernării PAS, care își dorește degradarea capitalei statului pe care îl conduc.

”Mi-e milă de conducerea pe care o avem. Să fii la putere și să scupi în locuitorii Capitalei. Dna Maia Sandu, Chișinăul este tot Republica Moldova! Și din motivul că noi aici chiar facem proiecte și continuăm să dezvoltăm orașul, în pofida tuturor crizelor, pe voi vă deranjează acest lucru și singurul ”colac de salvare” este războiul”, a conchis Ion Ceban.

In this article