Măsuri de protecție luate la primăria Chișinău. Audiența cetățenilor a fost suspendată

 Primirea locutorilor capitalei în audiență la Primăria Chișinău a fost sistată pentru o perioadă nedeterminată, din cauza situației create în urma infecțiilor cu COVID-19. Despre aceasta anunță primarul...

 Primirea locutorilor capitalei în audiență la Primăria Chișinău a fost sistată pentru o perioadă nedeterminată, din cauza situației create în urma infecțiilor cu COVID-19. Despre aceasta anunță primarul general Ion Ceban, într-un mesaj adresat cetățenilor.

Ceban solicită locuitorilor capitalei să dea dovadă de responsabilitate şi înțelegere.

„Potrivit Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică, se interzice până în data de 1 aprilie, organizarea şi desfăşurarea manifestărilor, întrunirilor în masă, cu participarea unui număr mai mare de 50 de persoane, cu revizuirea ulterioară a termenului menţionat, în funcţie de situaţia epidemiologică. În această perioadă, am decis anularea și amânarea mai multor evenimente și întâlniri, precum și audiența cu cetățenii. În caz de necesitate, sau urgență apelați la numerele de telefon: 022 20 17 21 sau 022 22 63 78”, se arată în mesajul primarului.

În același timp, Ceban a precizat că aparatul primăriei cât și șefii de direcții, dar și angajații își continuă activitatea în regim obișnuit.

„Instituția primăriei, dar şi subdiviziunile municipale sunt asigurate cu soluţii dezinfectante, iar încăperile sunt periodic aerisite. Dezinfectarea încăperilor, utilajului, inventarului, instrumentarului de lucru, trebuie să fie făcută în toate instituţiile”, a mai precizat edilul capitalei.

Pentru informaţii adiţionale despre metodele de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID – 19, apelați la linia verde a Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică la numărul: 0800 12 300.

Totodată, dacă un angajat sau colaborator prezintă simptome de îmbolnăvire, sau s-a întors recent din zonele afectate de coronavirus, apelaţi imediat la numărul unic de urgenţă 112.

In this article