Maria Ciobanu: Platforma DA a decis astăzi să-l susțină pe Grigore Cobzac la alegerile parlamentare noi

Deputatul fracțiunii Platformei DA, Maria Ciobanu, a scris pe Facebook că a vorbit cu Grigore Cobzac, candidat independent la alegerile parlamentare noi, transmite Breaking News cu referire la...

Deputatul fracțiunii Platformei DA, Maria Ciobanu, a scris pe Facebook că a vorbit cu Grigore Cobzac, candidat independent la alegerile parlamentare noi, transmite Breaking News cu referire la radiochisinau.md.

„Doamne ferește de oamenii orgolioși care ajung pe val! Am vorbit adineauri cu domnul Cobzac, fostul președinte al raionului Hâncești, deputat în legislatura precedentă, candidat independent pe circumscripția uninominală nr.38 Hâncești. Nu am permisiunea dânsului să divulg ceea ce am discutat, dar nu pot să nu spun câteva lucruri, întrucât mi-am dat seama că fostul meu coleg suferă. Suferă, pentru că a crezut fără rezerve în oameni care au ajuns absolut întâmplător să facă politică, oameni, care atunci când unii dintre noi eram vânați de reprezentanții sistemului politic dictatorial, ei erau lângă Braghiș și lângă alți comsomolisti sau făceau bani prin diferite ONG-uri…Prezentați-vă pe voi! Faceți o trecere în revistă a succeselor voastre “fulminante” și lăsați cetățeanul să îl judece pe Grigore Cobzac și pe candidatul vostru de neprețuit!”, a scris Maria Ciobanu pe Facebook.

Menționăm că Platforma DA a decis astăzi să-l susțină pe Grigore Coobzac la alagerile parlamentare noi. El a fost recent exclus din Partidul „Acțiune și Solidaritate” după ce a decis să candideze indepent, având în vedere că Olesea Stamate este candidatul formațiunii în scrutinul respectiv.

Maria Ciobanu și Grigore Cobzac au fost membri de partid în cadrul PLDM.

 

 

In this article


Join the Conversation