Maia Sandu despre Andrei Năstase: de vreo două săptămâni tot încerc să-l prind să avem o discuţie

Partidul Acţiune şi Solidaritate va decide mâine dacă îl va sancţiona sau nu pe membrul formaţiunii, Grigore Cobzac, care a decis să participe independent la alegerile parlamentare noi...

Partidul Acţiune şi Solidaritate va decide mâine dacă îl va sancţiona sau nu pe membrul formaţiunii, Grigore Cobzac, care a decis să participe independent la alegerile parlamentare noi de la Hânceşti. Mai mult, PAS nu este sigur că îl va accepta pe acesta în fracţiunea formaţiunii din Parlamentul în cazul în care el va acumula cele mai multe voturi în circumscripţia 38. Şi asta pentru că nu ar fi suficient de serios, transmite Breaking News cu referire la publika.md.

Declaraţii în acest sens a făcut liderul PAS, Maia Sandu, în cadrul unui interviu oferit pentru PRIME, pe care îl veţi putea urmări integral mâine în cadrul Primelor Ştiri care încep la 21.00.

„Este o situaţie mai ciudată şi eu cred că noi în următoarele zile o să luăm o decizie şi o să explicăm în detalii cum s-a întâmplat acest lucru. Ceea ce pot să vă spun este că până vineri, termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrare, domnul Cobzac nu a dorit să candideze”, a declarat Maia Sandu, lider PAS.

Mai mult, Maia Sandu spune că decizia lui Grigore Cobzac de a-şi înainta candidatura la funcţia de deputat a fost luată spontan şi la supărare.

„Noi credem că în Parlament trebuie să ajungă un om serios care ia decizie informat, nu o decizie luată la supărare”, a spus Maia Sandu, lider PAS.

În cadrul interviului oferit pentru PRIME TV, Maia Sandu a mai vorbit despre relaţia pe care o are cu liderul PPDA, Andrei Năstase.

„Discutăm mai rar cu toate că eu de vreo două săptămâni tot încerc să-l prind să avem o discuţie, dânsul e ocupat, sper când revine, că e plecat din ţară, să discutăm”, a menţionat Maia Sandu, lider PAS.

Mai multe detalii despre relaţia dintre cei doi lideri, dar şi ce crede Maia Sandu despre Igor Dodon şi Vlad Filat aflaţi mâine, în cadrul Primelor Ştiri de la ora 21.00.

 

In this article


Join the Conversation