Locuințe sociale pentru 650 de cetățeni din Moldova

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a construit anul trecut 216 locuințe sociale pentru circa 650 de persoane din raioanele Nisporeni, Leova și Ialoveni. Tot anul trecut au...

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a construit anul trecut 216 locuințe sociale pentru circa 650 de persoane din raioanele Nisporeni, Leova și Ialoveni. Tot anul trecut au fost lansate lucrările de construcție a altor 233 de apartamente, destinate familiilor cu mulți copii, persoanelor cu nevoi speciale și angajaților din sectorul bugetar din raioanele Fălești, Glodeni, Rezina, Cimișlia, Cantemir  și Cahul, transmite Breaking News.

Pe agenda discuțiilor au fost incluse subiectele cu referire la implementarea proiectelor finalizate, achizițiile publice desfășurate în anul trecut și obiectivele de activitate pentru anul curent.

Cu referire la construcțiile finalizate în anul 2018, managerul UIP II a informat că în raionul Nisporeni au fost construite 93 de apartamente sociale, în Leova – 92 de apartamente, iar în orășelul Ialoveni au fost finalizate 31 de locuințe sociale. Totodată, în anul trecut au fost inițiate și sunt în derulare 40 apartamente sociale în raionul Fălești, 30 de apartamente în Glodeni, 72  – în Rezina, 49 la Cimișlia, 10 la Cantemir și 32 de apartamente sociale la Cahul.

La capitolul priorități pentru anul curent, reprezentanții UIP II au informat că prioritar este finalizarea lucrărilor de construcție la obiectivele inițiate în anul 2018, a căror beneficiari vor fi circa 700 de cetățeni din localitățile țării.

In this article


Join the Conversation